Tegnestue/design center

KR Tryk har et fuldt up to date, design center/tegnestue som kan være behjælpelig med forskellig designs, eller rentegninger.
Der er hjulpet mange med at få lavet de rigtige designs, eller få tilpasset deres designs/tegninger så de er trykbare. KR Tryk er altid behjælpelige.

Alt hvad der kommer igennem til KR Tryks trykkeri har været igennem tegnestuen, for at tjekke op på om det er iorden det som der kommer ind. Nogle ting er blevet ændre, og andet er sendt tilbage til kunderne.

Tit laver KR Tryk designs eller rentegninger efter ideer fra kunderne. Det være sig at man har fået en håndlavet klade, som skal rentegnes, et billed af emnet hvor man har sat tektsk ind. Eller at der er frie hænder til at lave hvad man vil, selvfølgelig inden for nogle givne parameter.

Ligeså typisk, så tilpasser KR Tryk også tegningerne, så de passer til emnerne. Sådan at huller og tekst passer overens.

KR Tryk kan også lave 2D maskintegninger. Der overholder dansk standart.

KR Tryk laver ligeså tit arbejde udfra hvad kunderne selv har lavet. Og tit, så er det også nemt nok alt lave et desig og rentegning selv. KR Tryk har lavet en lille vejledning til hvordan man hurtigst og nemmest får lavet designet til sine emner.

KR Tryk er her en god sparringspartner.

KR Tryks, design vejledning. Åbner i PDF format.

60174339

KR Tryk v/ Kenneth Rose
Louisevej 26,1,-2 8220 Brabrand