Galleri

Her vises alle de billeder der kører som slide på siden, samt nogle flere.

Dette er lavet for en underleverandør til Tektra. Selve trykket er et prøvetryk i forbindelse med tilbudsgivningen. Det er hurtigt streget op af KR Tryk, da der ikke var nogle tegninger tilrådighed. Til selve ordren, fik KR Tryk tegninger fra kunden.

Dette er et prøvetryk til test af KR Tryks farver på børstet rustfast stål. Sammen med dette, så har KR Tryk sammen med kunden lavet designet på emnerne.

Tryk på akryl, er noget som KR Tryk laver rigtig meget af, her er et eksembel på et navneskildt til et smykkefirma.

Sort Tryk på en gul arylplade, beregnet til afdækning på en maskine.

Et lidt mere avanceret produkt i akryl. Designet har KR tryk lavet. Udfra krav fra kunden. Dette produkt er beregnet til at skulle kunne have flere forskellige firmanavne, og farver. Så KR Tryk tilpasser designet til dette, samt blander de farver der skal til.

En anden form for Akryl tryk, beregnet til baggrundsgennemlysning. Billedet er afskåret grundet børnevenlighed. Men endnu et eksembel på noget af det som der kan laves med serigrafi på Akryl.

Et billed af emner der ligger i produktionen. Emnerne består af 2 tryk, sort og hvid. Og er beregnet som forplader til et emne med synligt display med baggrundsbelysning.

Dette er prøvetryk,i plast, lavet for at teste farver og produktionsudstyr. Dette er de første tryk KR Tryk har lavet. Alle tryk er faktisk lavet udfra overheads. Og materiallerne er sponsoreret af andre firmaer. Da de er fejl behæftet.

Her et nærbilled af forskellige plastemner med prøvetryk.

Et eksembel på en pulverlakeret forplade, med hvidt tryk..

Anodiseret(eloxeret), aluminum med tryk. Her er det en for og bagplade. KR Tryk har lavet designet. Udfra specifikationer fra kunden

Her et billed set fra siden af et kabinet. Som det kan ses har det en skrå forplade. Der er lavet et 3 farvet tryk på forsiden og et enkelt på bagsiden.

Her et nærbilled af kabinettet med tryk.

En anden type kabinet. Kabinetter findes i mange forskellige udformninger, og det kan tit være en dyr fornøjelse at få det trykt. KR Tryks udstyr er netop beregnet til denne mangfoldighed, hvorfor at det kan gøres hurtig og billigt.
Her er der tryk på forside og bagside..


Endnu et kabinet, dog med en anden form for farvesamsetning.

Et tin CD cover, med tryk, til promovering.

Endnu et prøvetryk, til at teste farvers holdbarhed, på læder. Disse emner er senere blevet brugt til at udsmykke kasketter med.

Armbånde i ægte læder. Med flere forskellige tryk. Læder/skind er lidt vanskeligt at trykke på, da overfladen kan varrierer meget. Grundet at det er et natur produkt.

Dækservietter lavet til min 40 års fødselsdag. Trykt på imiteret skind, som det hedder. Altså plastik.

Eksempel af reprofilm. Disse film bruges til at belyse trykrammerne med. KR Tryk kan lave dem, sammen med at der mod mer pris kan skaffes eksternt.
Det viste er fra en af de kalendere som KR Tryk tidligere har sendt ud, som reklame.

Billed af farver. KR Tryk bruger flere forskellige. Dette for at sikre højste kvalitet. Alle farver har nogle egenskaber, og KR Tryk vælger her de som der passer bedst.

Billed af trykramme, der er ved at blive pillet ned. Det røde er kapilar, som laver en skabelon af trykket. Det gule er et væv, hvor farven kan trænge igennem. Der laves sådan en ramme for hvert tryk.

Et billed fra produktionen. Akrylplader med 3 farvet tryk. Sat til at tørre så de kan pakkes.

Billed af rakler. Rakler er det man bruger til at trykke med. Her er der forskellige typer. KR Tryk kører netop med forkellige typer, for at få det bedste resultat. En rakel betår af et håndtag og noget gummi. Denne gummi, fåes i forskellige hårdheder. Ligesom håndtaget findes i forskellgie udformninger.

KR Tryk vælger her udfra emne og antal, hvad der er bedst sådan at man kan opnå det bedste resultat.

Tryk af kalender, et forsøg som reklamegave til potentielle kunder.

Et udfordrene tryk, da overfladen er bøld.

Et tryk som KR Tryk førhen lavede en del af. Udfordringen er specielt det lille registreringsmærke. Ellers er resten ikke noget at skrive om.

Et udfordrene tryk, da det er til kant, og ikke særligt stort. Og så skal det hele jo gerne stå knivskarbt.

Tryk af linialer. Her er udfordringen at holde tolerancen nede. Det betyder også at det det ikke er ligegyldigt hvordan man trykker det, eller opbygger rammen til trykket.

Et billed af KR Tryks design center. Selvom jeg er lært op i at lave maskintegninger i hånden. Så bruger KR Tryk i dag Computer og moderne software til at designe i. KR Tryk kan faktisk også lave rentegninger af 2D maskintegninger. Der overholder DS.

Som standart laves der en teknisk dokumentation, på alt der kommer ind hos KR Tryk. For at sikre ensartethed. fra gang til gang.

Billeder af EM Serigrafi.Aps 2006.

Kenneth Rose ejeren af KR Tryk startede sin karriere inden for serigrafi ved EM Serigrafi. Og var ansat fra 1996-2006. Første trykker 2002-2006. Og forlod EM Serigrafi da firmaet blev solgt, efter ejerens død. Grundet uoverenstemmelser med videreførelsen af EM Serigrafi. Idag er Kenneth stadig ansat indenfor serigrafi, ved siden af at drive KR Tryk, EM Serigrafi.Aps gik konkurs i 2010

Typiske tryk lavet af Kenneth Rose ved EM Serigrafi, ligeså så er fræsningerne i plastik og epoxy pladerne også lavet af Kenneth Rose.

En lille video, fra trykkeriet.

60174339

KR Tryk v/ Kenneth Rose
Louisevej 26,1,-2 8220 Brabrand