Metal

Når man snakker metaltryk, så er dette en meget stor gruppe. Denne gruppe indeholder alt fra rustfast jern over aluminium til kopper og kopperlegeringer som messing. Dette som rå metal.

Endvidere snakker man om lakerede overflader, dette være sig traditionelle samt pulverlakker.

KR Tryk har en stor ekspertise inden for området, selvom at der kommer nye metoder til. Med de farver som KR Tryk har kan der trykkes på de fleste af disse materialer, her inklusiv lakerede overflader. Dog kan KR Tryk ikke garanterer for kvaliteten på en polyester pulverlak på aluminium. Samt andre samsætninger. Derfor er det vigtigt at man konstant gennem udviklingsprocessen, er opmærksom på og åben om at produkterne skal have tryk, da leverandør af lak og overfladebehandling, er meget informative, om samsætningen er trykbar eller ej.

KR Tryk tilbyder traditionelt silketryk. Med meget holdbare tryk. KR Tryk er ikke en skiltefabrik, hvilket betyder at der ikke udføres mekanisk bearbejdning. Samt at der ikke rådgives omkring skilte. Dog kan der trykkes skilte med traditionel silketryk.

Ved polerede emner skal man sikre sig at polererings cremen/væsken er af taget, da dette bevirker at emnerne ikke er trykbare, dette gælder også olie samt forskellige køler væsker.

Alternativ, er tampon tryk. Tryk med sealingsfarver på eloxeret alumininum. Ætsede skilte med eller uden farver.

60174339

KR Tryk v/ Kenneth Rose
Louisevej 26,1,-2 8220 Brabrand