Profil

Jeg har startet dette firma, fordi at det skal være simpelt at få lavet tryk på sine produkter. I den erkendelse af, at de fleste hurtigt og simpelt kan lave designet på deres produkter.

Omkring mig, så har jeg arbejdet med silketryk de sidste 19 år. Og trykt på næsten alle former for overflader. Og typer af kabinetter. Jeg startede i sin tid ved et mindre firma i Risskov, ved Århus. Hvor jeg de sidste par år var den ledende medarbejder, med ansvar for produktionen, samt rådgivning af kunder. Efter at ejeren døde i 2006 og firmaet blev solgt, søgte jeg andre græsgange. Og i dag er jeg stadig ansat i serigrafi branchen.

Jeg har nu sorteret i de forskellige processer og farver, og har sammensat et godt grundlag for holdbare og effektive tryk.

Firmaet drives som et fritidsfirma, hvorved dette giver nogle begrænsninger. Og det primære mål er at ændre dette.

Kr Tryk er et lavpris trykfirma, hvis målsætning er at have en omsætning/overskud der berettiger dens eksistens. Dette gøres primært ved at der satses på at lave kvalitets tryk. Og hvor der bliver skåret ned i de ting der ikke direkte har med tryk at gøre.

Sammen med dette så leveres det med en personlig betjening og vejledning, og har altid tid til at svare på spørgsmål. Her er ingen udenom snak. Ingen salgs taler, kun en kompetance der næsten ikke ses magen.

Kenneth Rose

60174339

KR Tryk v/ Kenneth Rose
Louisevej 26,1,-2 8220 Brabrand